Telefoni:  011/ 2192-691   011/ 260-79-23   060/ 640-69-05      Email: kucahranelazarevic@gmail.com     fbintw

O nama

kuca hrane lazarevic 46

KUĆA HRANE LAZAREVIĆ osnovana je 1. oktobra 1998. godine sa sedištem u Zemunu, u Cvijićevoj 59.

Od početka svog poslovanja, firma se bavi keteringom (cateringom), ugostiteljskom delatnošću pod kojom se smatra proizvodnja, serviranje i posluženje hrane i pića izvan objekta u kom se hrana priprema. Kako poslujemo jos od 1998, naša firma je jedna od najstarijih firmi u Beogradu i Srbiji koja se bavi ovom delatnošću.

Osnivači i vlasnici, Milesa i Jeremija Lazarević, su sa odabranim saradnicima u tada novoosnovanu kuću preneli svoja najbolja organizicona i stručna umeća koja su stekli radeći i rukovodeći elitnim ugostiteljstvom iz njegovih najboljih vremena. Sa druge strane, uvek su nastojali da svoj tim podmlade i osveže i da u posao unose duh novog i kreativnog, modernog i interesantnog.

Mi godinama postojimo sa jednim ciljem: da iskustva, znanja i veštine svojih majstora pretočimo u proizvode vrhunskog kvaliteta i estetskog doživljaja.

Naša poslovna filozofija oličena je u težnji da svojim slatkim i slanim proizvodima omogućimo, obogatimo i dodamo novu dimenziju i vrednost svakom dogadjaju koji je od značaja za našeg klijenta i time mu oslobodimo dragoceno vreme i energiju za druge poslove.

Posetite nas u nasoj proizvodnji i zasladite se u našoj bašti u Zemunu, dodjite u neki od naših lokala, naše male kutke, pune topline i poznatih domaćih slatkih i slanih mirisa, i odaberite sve što Vam je potrebno, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni !